TEST CENTRUM: biedt kwaliteit en prestatie

EUROGRATE® is de Europese fabrikant met meer dan 40 jaar ervaring in de glasvezelmarkt. De geloofwaardigheid die we in de loop van de tijd hebben opgebouwd, is vanaf het begin gebaseerd op het sleutelprincipe om onze klanten een product en service van extreem hoge kwaliteit aan te bieden.

Om dit te kunnen, heeft EUROGRATE® een eigen testcentrum opgericht in zijn productie-eenheid in Loreo (Rovigo, Italië). Ook om de interne productie te verbeteren en te optimaliseren en ook als plaats voor praktische productdemonstraties.

Naast de toegankelijkheid voor klanten die gedetailleerde informatie willen over de kwaliteit van het projectspecifieke product dat gemaakt moet worden, is het EUROGRATE® Test Centrum de plaats waar:

  • de kwaliteit van geautomatiseerde productie bewaakt en getest wordt;
  • de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen getest wordt;
  • de kwaliteit van EUROGRATE® met de alternatieven in de markt vergeleken wordt;
  • innovatieprojecten die vragen om speciale productiechnieken gelanceerd worden.

De betrouwbaarheid en ervaring van EUROGRATE® wordt dus niet alleen aangetoond door de certificeringen en de meer dan 40 jaar ervaring als wereldwijde leverancier; het is nu ook direct in het Testcentrum te zien en te meten

Als u projecten heeft die betrekking hebben op de evaluatie en specificatie van GVK roosters, is EUROGRATE® zeker een betrouwbare partner die u om ondersteuning kunt vragen. Contacteer ons NU!!