DIENSTEN

EUROGRATE® is een gerenommeerd merk in de productie van GVK roosters en profielen en investeert in onderzoek en ontwikkeling waardoor het productieproces steeds kan worden geoptimaliseerd.
EUROGRATE® biedt diensten met toegevoegde waarde, zoals klantspecifiele productaanpassing, ontwerp, montage, zaag op maat service, een testpers en gegarandeerde overeengekomen leverdata.
Hetzelfde onderscheidende kenmerk ligt ten grondslag aan alle onderstaande EUROGRATE®-services: een cultuur gericht op klanttevredenheid.

Maatwerk

Het geautomatiseerde productieproces maakt het gemakkelijk om producten op maat te vervaardigen. EUROGRATE® biedt een service op maat die verder gaat dan de kleur van een rooster - onze afdeling Special Manufacturing kan aan veel van de behoeften van onze klanten voldoen.

Ontwerp en Constructieberekeningen

EUROGRATE®, gevestigd als leider in zijn vakgebied, heeft zijn technische team uitgebreid en heeft zijn ontwerpbureau voorzien van de meest geavanceerde automatiseringssystemen: CAD, 3D-visualisatie, een eindige-elementenpakket en geavanceerde berekeningsmethoden op het gebied van composieten.
Onze technische staf is gespecialiseerd in corrosie- en composietmaterialen en kan complete GVK-constructies berekenen en ontwerpen.

Assemblage en Montage[+]Assemblage van een constructie met profielen en GVK traptreden

Naast het ontwerp kan EUROGRATE® constructies in zijn eigen gespecialiseerde werkplaats assembleren en het gelabelde materiaal samen met de montageschema's verzenden. Indien nodig kan het gespecialiseerde personeel van EUROGRATE® het volledige systeem zelf monteren en testen op de gewenste locatie van de klant.

Op maat zagen en bewerken

Om aan een steeds groter wordende vraag naar op maat gemaakte producten te voldoen, biedt EUROGRATE® een service voor op maat voor GVK roosters, zodat ze gemakkelijker te installeren zijn.
Constructietekeningen worden door het technisch bureau gemaakt en ter goedkeuring voorgelegd aan de klant. Zodra de panelen zijn gezaagd, worden ze gemerkt volgens de lay-outtekeningen.

5 assige CNC machine5 assige CNC machine voor de productie van roosters

EUROGRATE® heeft een 5-assig CNC-bewerkingscentrum voor specifieke en innovatieve ontwikkelingen in de materiaalbewerking. Op deze manier kunnen we voldoen aan de verzoeken van onze klanten voor bewerking, wat een opmerkelijke effectiviteit en efficiëntie garandeert.

Technisch team voor consultancy en verificaties ter plaatse

EUROGRATE® heeft zijn ambitie getoond door op de productielocatie een pers van 20 ton te installeren om de eigen producten mechanisch te testen. De pers wordt bestuurd door een computer die spanningen en vervormingen analyseert en deze als een grafiek weergeeft.
Onze rol als succesvolle fabrikant komt het duidelijkst naar voren in onze mogelijkheid om producteigenschappen te bewaken en te controleren als reactie op wettelijke vereisten of specifieke klantverzoeken.
Klanten zijn vaak aanwezig bij onze tests, wat de bewustwording van onze kwaliteit vergroot.
De EUROGRATE® engineers zijn ook beschikbaar om ter plaatse installatiecontroles voor klanten uit te voeren.

Levertijden[+]Snelle levertijden met onze eigen voorraad aan GVK roosters en profielen

Dankzij de investeringen die zijn gedaan om de technologie die in onze productie-eenheid wordt gebruikt te verbeteren, heeft EUROGRATE® een grote voorraad standaard roosters in het magazijn ter beschikking.
De productiecapaciteit maakt ook zeer snelle productietijden mogelijk, zodat snel aan de wensen van onze klanten kan worden voldaan.

Om te kunnen voldoen aan de behoeften van de klanten en distributeurs, heeft EUROGRATE® de voorraad gepultrudeerde profielen in het magazijn verhoogd. De meeste profielen zijn opgeslagen in hun gebruikelijke kleuren veiligheidsgeel en grijs.